BINNENSTE BUITEN

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je leeft op de automatische piloot en je bent geworden wie je dacht dat je moest zijn. Je leeft volgens allerlei verwachtingen. Van jezelf, jouw omgeving en de maatschappij.

#NAARBINNEN

JOUW REIS NAAR HELDERHEID

Door te leven volgens bovengenoemde verwachtingen ben je met jezelf in de knoop geraakt. En door die knoop voel je je ellendig. Je weet even niet meer hoe het verder moet. Je wil weer mee kunnen doen. Niet meer bang zijn. Voldoende energie hebben om de dag aan te pakken. En graag ook stilte in je hoofd. Niet altijd maar die rondrennende of dwalende gedachten die je bezig houden.

Al die vragen die maar rond blijven dolen. Doe ik dit wel goed? Kan ik dit eigenlijk wel? Als iedereen dit zo doet, waarom kan ik dat dan niet? Ben ik wel een leuke vriend, vriendin, partner, vader, moeder, werknemer of buur? Als ik harder werk, meer zou verdienen, beter mijn best zou doen, dan zou ik vast veel gelukkiger zijn.

Je houdt je bezig met allerlei vragen die buiten jezelf liggen. Vragen die voorbij gaan aan de kern van wie jij bent. Maakt je druk over wat mensen van je denken. Reageert op de impulsen van buitenaf.

Hier ben je zo op gefocust, dat je vergeet om regelmatig bij jezelf te checken:

↪ Wat vind ik hier eigenlijk van?

↪ Wat voel ik hier eigenlijk bij?

↪ Past dit wel bij wie ik ben?

↪ Wie ben ik dan eigenlijk?

En voordat je het weet, zie je alleen nog maar bomen, en geen bos…

Herken jij jezelf in één of meerdere stellingen hieronder?

 • Ik heb onrust in mijn lijf en hoofd en weet niet hoe ik hier mee om moet gaan
 • Ik heb het gevoel dat ik moet voldoen aan verwachtingen
 • Ik heb het gevoel dat ik het contact met mezelf kwijt ben
 • Ik voel me onbegrepen door mijn omgeving
 • Ik voel dat ‘iets’ in mij in beweging wil komen, maar ik weet niet hoe ik daar dichterbij kom
 • Ik weet niet meer hoe ik me moet voelen
 • Ik heb behoefte aan houvast, stabiliteit en rust
 • Ik zou me graag weer goed voelen
 • Ik wil weer zin hebben in de dag
 • Ik wil graag ontdekken waar ik energie van krijg
 • Ik heb behoefte aan meer stilte in mijn hoofd
 • Ik wil weer de controle over mijn eigen gedachten
 • Ik zou het zo fijn vinden om niet meer bang te zijn
 • Ik wil weer op mezelf durven vertrouwen

…dan nodigen wij jou uit op een bijzondere reis,
waar je steeds dichter bij jezelf komt.

Klik voor meer info

Tijdens deze reis kun je jezelf gaan (her)ontdekken. We geven jou de tools om ruimte te creëren zodat je weer beter kunt gaan voelen wat voor jou écht belangrijk is. Van kwebbelende apen op je schouder naar stilte om je intuïtie, jeZELF weer te kunnen verstaan.

In plaats van je handelen te baseren op elementen van buitenaf (verwachtingen, familie, sociale kring, omstandigheden, maatschappij, etc.), willen we je leren om weer van binnenuit naar buiten te gaan. Te gaan staan voor wie je bent. In je diepste wezen.

Wij zetten een trein in beweging waar je ter introductie voor maar €20 op kunt springen en dan nemen we je aan de hand. Naast bepaalde vaste elementen die we bieden, laten wij ons vooral leiden door wat er tijdens deze reis gezien wil worden.

In dat opzicht wordt het voor ons net zozeer een avontuurlijke reis als voor jou.

En dat is precies waar onze kracht zit. Doordat wij zó op elkaar afgestemd zijn, werken wij als een katalysator op datgene wat gezien wil worden. Datgene wat gezien wil worden, wordt namelijk door jou/jullie als groep, vaak onbewust, zelf aangegeven. Op die manier krijg jij uiteindelijk precies datgene wat je nodig hebt om vooruit te komen. Helderheid te krijgen. Dat noemen wij een organische beweging.

In januari 2021 gaat de trein in beweging komen en die komt pas tot stilstand wanneer dat goed voelt. En daarna ben je van harte welkom voor het volgende traject. Want deze trein is niet te stoppen!

Onze wens is om je te laten weten en ervaren dat alles wat jij nodig hebt in jezelf zit. Zodat jij door de bomen het bos weer kunt zien.

Jij bepaalt zelf hoeveel trajecten je met ons meereist en in welk tempo je dat doet. En natuurlijk kun je ook -tijdelijk- uit de trein stappen. Want vertraging, verstilling en verwerking is soms ook nodig om de inzichten en vaardigheden die je hebt opgedaan te integreren in je dagelijkse leven.

Ondanks dat we overtuigd zijn van de kracht van groepsdynamiek, zullen er ongetwijfeld momenten zijn dat je even behoefte hebt aan een een-op-een gesprek, persoonlijk inzicht, etc. Daar maken we dan tijd en aparte afspraken over met jou.

Alles is goed. Jij bepaalt het tempo.

IN HET KORT

Voor wie?
Voor iedereen die nieuwsgierig is en op ontdekkingsreis wil naar zichzelf.

Door wie?
Door Krista Fens en Ilona Hogers. Ontdekkingsreizigers die vanuit hun eigen reis en bijgestaan door ontembare energie laten zien wat zichtbaar wil worden.

Wanneer?
Start in januari 2021

Wat neem je mee op reis?
Nieuwsgierigheid, leergierigheid, overgave en vertrouwen.

En niet onbelangrijk: bereidheid om het ‘werk’ te doen. Daar is soms een spiegel voor nodig, dan weer een zaklamp. Zachtheid en humor zijn ook onontbeerlijk.

Hoe dan?
We kunnen elkaar niet ‘live’ ontmoeten dus zullen de contactmomenten vooralsnog via digitale kanalen gaan (Zoom). We zullen elkaar regelmatig zien. Zichtbaarheid is voor ons heel belangrijk. Daarnaast zullen we ook andere middelen inzetten, laat je verrassen!

Wat kost het?
Voor slechts €20 kun jij al opstappen op ons allereerste traject. In ruil daarvoor krijg jij een ongelofelijke waardevolle ervaring, een eerste stap naar je authentieke Zelf.

Dus! Wil jij samen met ons op ontdekkingsreis? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier, er is nu nog plek in onze trein.

We hopen je snel te begroeten!

Warme groet,

Krista en Ilona – Binnenste buiten

#ikdoemee

Ja, ik wil mee op reis!

Door je in te schrijven ga je automatisch akkoord met het privacy statement en het verstrekken van jouw contactgegevens aan team Binnneste Buiten.