#hetverhaalvanDaniël

Hypodaan: met of zonder label?

Daniël is 2 jaar geleden gediagnostiseerd met een bipolaire stoornis, ook wel een manische depressie genoemd. Zelf geeft hij aan een heel erg uitgelaten en extraverte jongen te zijn, maar Daniël kent ook hele duistere periodes van depressie. Hij heeft hier een prachtige documentaire over gemaakt: Hypodaan. Inclusief zelf geschreven en gezongen muziek. Deze absolute aanrader wil je niet missen!

Daniel (26)

Jarenlang had ik mijn eigen leven geleefd,
Alles ging best wel lekker ook al had ik het niet breed.
Het was me allemaal helder, ik had m’n leven op de rit,
Ik had zo nu en dan een dipje, maar ik zat niet echt in de shit.

Maar eind 2018 wie had dat nou gedacht,
Zag ik het niet meer zitten en viel ik in een zwart gat.
Het leven wat ik voor me had dat werd één grote waas,
Ik verloor me in gedachten en was mezelf niet meer de baas.

Ik kon er moeilijk over praten had het zelf wel door,
Dat ik een depressie had en mezelf daarin verloor… 

Wil jij net als Daniël jouw verhaal delen? Dat zou fantastisch zijn! Dit mag uiteraard ook volledig anoniem. Lees meer over #deeljouwverhaal