HELP JIJ EEN

HANDJE MEE?

Het is de wens van stichting In Hetzelfde Schuitje om mensen die mentaal vastlopen te inspireren. Dat willen we doen door ze met elkaar te verbinden, contact tussen soortgenoten te faciliteren en openheid rondom mentale problemen te stimuleren. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig, want dit kunnen we niet alleen! Wil jij een steentje bijdragen?

#doemee

Jouw bijdrage kan het verschil maken

Een groot of een klein gebaar, in de vorm van geld, goederen, tijd of denkkracht, bij In Hetzelfde Schuitje werken we graag samen. Je kan ons op diverse manieren helpen om mentaal gezond zijn voor iedereen mogelijk te maken! Bekijk de mogelijkheden en neem voor meer info contact met ons op.

agsdi-gift-heart

Doneren

Draag jij mensen die mentaal vastlopen een warm hart toe en ben je bereid om ons goede doel te steunen? Doe direct een gift. Iedere bijdrage maakt een verschil.

Ja, ik doneer!

agsdi-champagne

Samenwerken

Wil je een product of dienst beschikbaar stellen? Of jouw tijd in de vorm van helpende handjes of denkkracht? Deze zijn meer dan welkom. Wij horen graag van je.

Ja, ik werk mee!

agsdi-heart-leaf-2

Organisaties

Wij bundelen graag onze krachten met organisaties die sociaal & duurzaam ondernemen. Wil jouw organisatie ons steunen of samen aan de slag? Let us know.

Vertel me meer!

Sinds 2020 is In Hetzelfde Schuitje een stichting en het is onze missie om mentaal vastlopen bespreekbaar te maken. Zulke klachten erkennen en angsten onder ogen zien voelt als in het diepe springen. Het betekent dat je de schaamte voorbij moet. En toch is het de eerste stap naar herstel én een leven vol plezier!

#uitgelicht

In het zonnetje gezet

In Hetzelfde Schuitje werkt samen met Mentale Kracht 040. Dat is een platform, gelanceerd in tijden van corona door GGZ Eindhoven voor iedereen die mentaal wat hulp kan gebruiken. Alle info op dit platform is ontwikkeld door professionals uit de geestelijke gezondheidszorg: psychologen, psychiaters, coaches en e-health-specialisten. Alle hulp wordt gratis aangeboden.

#sponsoren

DANKBAAR ZIJN WIJ VOOR DE SUPPORT VAN: