ONTMOET LOTGENOTEN

»» Achter de schermen werken wij hard om de community te kunnen lanceren. Zodra we live zijn zullen we starten met het organiseren van meetings & events. Houd onze website en social media in de gaten voor updates! ««

INfo

Meetups & Events

Op centrale plekken in Nederland organiseert In Hetzelfde Schuitje Meetups & Events, zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten! Wij proberen altijd te kiezen voor locaties die voor iedereen bereikbaar zijn, zowel met de auto, fiets als openbaar vervoer.

Meetups

Samen een kop koffie drinken? Een wandeling maken door de natuur? Lekker op het terras zitten in de zon? Tijdens onze meetups is het allemaal mogelijk. Deze bijeenkomsten staan in het teken van elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen. De meetups gaan plaatsvinden op diverse locaties door heel Nederland.

w

Events

De events zijn langere bijeenkomsten. Dit kan een workshop zijn, maar ook een avond met een inspirerende spreker. Bij de events zal het thema altijd raakvlak hebben met mentale gezondheid. Je zal kennis opdoen om jouw situatie beter te begrijpen en natuurlijk is er ook ruimte om verhalen te delen met lotgenoten.

Aanmelden

Je dient je aan te melden om deel te nemen aan meetups of events. Registreren zal mogelijk worden via de website. Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. Leden krijg korting op de (eventuele) deelnamekosten.

TIP: Check in de community of je samen met iemand kan reizen. Wel zo gezellig!

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze e-mail updates

volg ons op social media