ONTMOETEN
& INSPIREREN

#meetup

Elkaar ontmoeten, hoe dan?

Als we het hebben over elkaar live ontmoeten dan maakt de komst van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen dat momenteel een stuk lastiger dan we gewend waren. Toch laten we ons niet uit het veld slaan en benaderen we ontmoeten als een uitdaging om te kijken naar kansen. In contact zijn met elkaar, binnen wat er kan, is juist nu belangrijker dan ooit. Wat kan er in tijden van social distancing wel?

Houd onze website & social media in de gaten voor updates!

Meetups & Events

Voor het organiseren van meetups, workshops en evenementen om bondgenoten ook face-to-face te ontmoeten zijn we aan het onderzoeken wat er mogelijk is binnen de veranderende regels van de 1,5-meter-maatschappij. Updates vind je op deze pagina of volg ons op social media!

De volgende editie van het stilteweekend vindt plaats van vrijdag 29 oktober t/m zondag 31 oktober 2021 in de prachtige Abdij van Postel. Graag nodigen we jou uit om met ons de stilte te verkennen. Het weekend bestaat uit meditatie, yoga, workshops, wandelen en vooral tot rust komen.

Het is onze wens om een fijne plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Daar waar je simpelweg jezelf mag zijn. Niets hoeft, niets moet en (bijna) alles mag. Geen vraag is te gek. Het belangrijkste uitganspunt is gelijkwaardigheid en op dat niveau verbinding maken met elkaar. Om dit te realiseren hebben we hulp nodig.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze e-mail updates

volg ons op social media