ONTMOETEN
& INSPIREREN

#meetup

Elkaar ontmoeten, hoe dan?

Als we het hebben over elkaar live ontmoeten dan maakt de komst van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen dat momenteel een stuk lastiger dan we gewend waren. Toch laten we ons niet uit het veld slaan en benaderen we ontmoeten als een uitdaging om te kijken naar kansen. In contact zijn met elkaar, binnen wat er kan, is juist nu belangrijker dan ooit. Wat kan er in tijden van social distancing wel?

Houd onze website & social media in de gaten voor updates!

[COMING SOON] – In contact komen met lotgenoten om elkaar te inspireren. Klinkt goed, maar waar vind je deze mensen? In de community van In Hetzelfde Schuitje! Je kan digitaal, veilig en anoniem met elkaar verhalen, tips en ervaringen uitwisselen. Meld je aan om gelijkgestemden te ontmoeten!

Meetups & Events

Voor het organiseren van meetups, workshops en evenementen om bondgenoten ook face-to-face te ontmoeten zijn we aan het onderzoeken wat er mogelijk is binnen de veranderende regels van de 1,5-meter-maatschappij. Updates vind je op deze pagina of volg ons op social media!

Het is onze wens om een fijne plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Daar waar je simpelweg jezelf mag zijn. Niets hoeft, niets moet en (bijna) alles mag. Geen vraag is te gek. Het belangrijkste uitganspunt is gelijkwaardigheid en op dat niveau verbinding maken met elkaar.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze e-mail updates

volg ons op social media