RUSTRETRAITE

Van maandag 24 januari t/m vrijdag 28 januari 2022 organiseren wij een retraite op de Canarische eilanden, namelijk op Lanzarote. In het plaatsje La Geria vind je glooiende bergen, prachtige wijngaarden, weelderige palmbomen… en stilte, die ook een voelbaar onderdeel is van het landschap.

Deze 5-daagse retraite staat volledig in het teken van rust. Je mag afschakelen, onthaasten, vertragen. Kom weer thuis bij jezelf, ontdek wat er voor jou écht toe doet en maak contact met je vergeten verlangens.

Rust geeft ruimte

Wat betekent rust voor jou? Ervaar je er voldoende van in het dagelijks leven? Hoe vaak sta jij (letterlijk en figuurlijk) stil bij jouw behoeften? Hoe vaak dender je door, terwijl je eigenlijk niet meer kan? Geef jezelf rust & ruimte cadeau tijdens deze retraite.

We gaan met elkaar in gesprek over verschillende wijsheden omtrent rust. Iedere dag gaan we met een ander aspect van rust aan de slag. Het mooie aan deze week is dat we ‘m samen creëren. Bijna alles kan én mag. Het programma is slechts een richtlijn. De uitnodiging is om heel dicht bij jezelf te blijven, te luisteren naar jouw behoeften, die uit te spreken én goed voor jezelf te zorgen. Deze dagen zijn volledig van en voor JOU!

#info

h

Wat gaan we doen?

Op maandag ben je van harte welkom in de mooie villa vanaf 14:00 uur Canarische tijd (er is een -1 uur tijdsverschil met Nederland). Het programma start om 16:00 uur. We nemen de tijd om kennis te maken met elkaar, samen te dineren en ’s avonds gaan we met elkaar in gesprek over wat rust voor jou betekent. Gedurende de midweek bieden we enkele meditaties aan. We verblijven een dag(deel) in stilte voor de liefhebbers en ook één of meerdere dagen offline gaan behoort tot de mogelijkheden. Tevens genieten we van de omgeving door te wandelen, dat kan alleen of samen. Tussendoor zijn er contactmomenten waarbij we met elkaar in gesprek zijn over diverse aspecten van rust. Je kan eruit halen wat jou aanspreekt en die elementen toepassen in jouw dagelijks leven. Het programma eindigt vrijdag omstreeks 10:00 uur.

Locatie

De villa is gelegen in het midden van een uniek natuurlijk landschap genaamd La Geria, dat wordt gevormd door een eindeloos aantal wijngaarden, een vrij surrealistische omgeving, die niemand onaangetast laat en al zijn bezoekers verrast. De magische en prachtige plek is een beschermd gebied, je vindt er daarom ook bijna geen huizen. In rust en stilte kun je hier genieten van een imposant landschapsbeeld: de vulkanische natuur in haar ware schoonheid.

Voor wie?

Iedereen die behoefte heeft aan rust. Iedereen die het gevoel altijd AAN te staan. Iedereen die nu eens voor zichzelf dient te kiezen. Het hebben van meditatie-ervaring is niet nodig. Verder staat het vrij om te doen waar jij je goed bij voelt. Dat betekent dat het oké is als je het programma slechts deels volgt. We nodigen je van harte uit om dicht bij jezelf en jouw gevoel te blijven. De groep zal bestaan uit maximaal 10 personen.

Kosten

De kosten voor de vijfdaagse bedragen € 220 per persoon wanneer je met z’n tweeën komt en een kamer deelt. De kosten bedragen € 280 wanneer je een kamer voor jezelf hebt. Bij de prijs inbegrepen zijn 4 overnachtingen en boodschappen voor alle maaltijden. Voor handdoeken en lakens wordt gezorgd.

In de villa bevinden zich 2 badkamers en één grote keuken die we met z’n allen delen. Er zijn 5 slaapkamers waarvan de meeste grenzen aan het groene, lichte atrium waar je diverse zitjes vindt. Ook in de riante tuin kun je lekker tot rust komen.

Mocht je het bovengenoemde bedrag niet volledig kunnen missen, neem dan contact met ons op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Het programma bieden we kosteloos aan, na afloop van de retraite vragen we om een donatie naar eigen wens en kunnen te doen.

#wiezijnwij

AANGEBODEN DOOR:

Ellen van de Put

Vinder, Verbinder, Vragensteller & Verteller

Thierry Schout

Uitdager, Uitdenker, Uitvinder & Uitzoeker

#Joinus

Ga je mee?

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt een e-mail met meer info en een bevestiging van jouw deelname. Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar hallo@inhetzelfdeschuitje.com. Liever even bellen? Zet je nummer op de mail en we nemen telefonisch contact op.

Belangrijke info: wij faciliteren de reis naar Lanzarote en de villa in La Geria niet. Dit betekent dat je zelf een vlucht en/of vervoer dient te regelen. We brengen je graag in contact met andere deelnemers, zodat je eventueel samen kunt reizen.

Aanmeldformulier

Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden en disclaimer

14 + 15 =