Schrijfworkshop

Herstelverhalen zijn persoonlijke verhalen van kracht en hoop. Ze beginnen vaak met mentaal vastlopen en datgene waar mensen van moesten herstellen. Toch gaat het naast de tegenslagen in het leven vooral over de dingen die mensen daarvan hebben geleerd: waar ze mogelijkheden zijn gaan zien en kracht vonden om hun eigen pad te bewandelen.

Wil jij graag woorden geven aan jouw herstel en je eigen verhaal op papier kunnen zetten? Kom dan naar de workshop Herstelverhaal schrijven, die wij geven op 16 november 2022 van 9:00 tot 12:00 uur in samenwerking met Gewoon Herstel.

Herstelverhaal schrijven
Your story

#info

Herstelverhaal schrijven

l

Wat gaan we doen?

Op woensdag 16 november 2022 van 9:00 tot 12:00 uur gaan we samen kijken naar wat het betekent om jouw herstelverhaal op papier te zetten. Manieren om dat te doen, tips en oefeningen komen voorbij. Ook gaan we direct zelf aan de slag, dat betekent dat je meteen het begin van jouw verhaal kan schrijven! Tevens is er ruimte om met elkaar te delen en uiteraard vragen te stellen.

Locatie

De workshop vindt plaats bij locatie van Gewoon Herstel, zij zijn gevestigd aan de Udenseweg 4-6 in Uden, tegenover de brandweerkazerne.

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die zijn of haar  herstelverhaal wil uitschrijven. Dat betekent intensief nadenken over jouw eigen proces en de gebeurtenissen. Dat heeft een helend effect. Je wordt je namelijk bewust van je eigen kracht en kwaliteiten en de vaardigheden die jij hebt ontwikkeld om met tegenslag om te gaan. De groep zal bestaan uit maximaal 10 deelnemers.

Kosten

Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden, wij zorgen voor koffie en thee. Neem wel je eigen pen en papier mee!

#doorwie

Begeleiding:

Ellen van de Put

Vinder, Verbinder, Vragensteller & Verteller

Lotte

Lotte Kuijpers-de Groot

Projectmedewerker Gewoon Herstel

#Joinus

Doe je mee?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: contact@gewoonherstel.nl. Heb je inhoudelijk vragen over de workshop, neem dan rechtstreeks contact op met ons.