Stilteweekenden

 In 2023 organiseren wij twee stilteweekenden van vrijdag t/m zondag. De data zijn: 26 – 28 mei en 15 – 17 december. Deze vinden plaats in de prachtige Abdij van Postel (Mol, België). Graag nodigen we jou uit om met ons de stilte te verkennen.

Weekend in Stilte

l

Wat gaan we doen?

Op vrijdagavond dineren we samen, dan is er ruimte om kennis te maken met elkaar, aan het einde van de avond gaan we met elkaar de stilte in. Gedurende het hele weekend is er ruimte voor meditatie, we hebben een eigen zaal tot onze beschikking. Tevens zijn er mogelijkheden om te wandelen in stilte en te genieten van de natuur. Er worden ook een yogales en workshop verzorgd.

Locatie

De abdij van Postel ligt net over in de grens in België in een prachtige, groene omgeving. In de abdij wonen kloosterlingen. Wij zullen gedurende het weekend bij hen te gast zijn. Ze waarderen het als we tijdens het weekend een korte (gebeds)dienst bijwonen.

Voor wie?

Iedereen die behoefte heeft aan rust. Iedereen die de stilte graag wil verkennen. Iedereen die een weekend wil bezinnen. Het hele weekend staat vrij om te doen waar jij je goed bij voelt. Dat betekent dat we het oké vinden als je niet het (hele) programma volgt. We nodigen je van harte uit om dicht bij jezelf en jouw gevoel te blijven. De groep zal bestaan uit 10-15 deelnemers.

Kosten

De kosten voor het weekend bedragen €175, daarbij inbegrepen zijn 2 overnachtingen op een kamer voor jezelf met wastafel, alle maaltijden (2x avondeten, 2x ontbijt, 2x lunch). Voor handdoeken en lakens wordt gezorgd. Het sanitair bevindt zich op de gang.

BEGELEIDING

Roy Dieker

Sharona Biesters

Ga je mee?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: hallo@inhetzelfdeschuitje.com. Je ontvangt daarna van ons een bevestiging per e-mail met meer info. Heb je nog vragen stuur dan ook een berichtje of neem rechtstreeks contact op met Roy via 06-12782444.