Stilteweekend

Van vrijdag 29 oktober t/m zondag 31 oktober 2021 organiseren Roy & Ellen een stilteweekend in de prachtige Abdij van Postel (Mol, België). Graag nodigen we jou uit om met ons de stilte te verkennen.

#info

Weekend in Stilte

Wat gaan we doen?

Op vrijdagavond dineren we samen, dan is er ruimte om kennis te maken met elkaar, aan het einde van de avond gaan we met elkaar de stilte in. Gedurende het hele weekend is er ruimte voor meditatie, we hebben een eigen zaal tot onze beschikking. Tevens zijn er mogelijkheden om te wandelen in stilte en te genieten van de natuur. Er worden ook een yogales en workshop verzorgd.

Locatie

De abdij van Postel ligt net over in de grens in België in een prachtige, groene omgeving. In de abdij wonen kloosterlingen. Wij zullen gedurende het weekend bij hen te gast zijn. Ze waarderen het als we tijdens het weekend een korte (gebeds)dienst bijwonen.

Voor wie?

Iedereen die behoefte heeft aan rust. Iedereen die de stilte graag wil verkennen. Iedereen die een weekend wil bezinnen. Het hele weekend staat vrij om te doen waar jij je goed bij voelt. Dat betekent dat we het oké vinden als je niet het (hele) programma volgt. We nodigen je van harte uit om dicht bij jezelf en jouw gevoel te blijven.

Kosten

De kosten voor het weekend bedragen €185, daarbij inbegrepen zijn 2 overnachtingen op een kamer voor jezelf met wastafel, alle maaltijden (2x avondeten, 2x ontbijt, 2x lunch). Voor handdoeken en lakens wordt gezorgd. Het sanitair (douches en toiletten) bevindt zich op de gang.

#wiezijnwij

AANGEBODEN DOOR:

Roy Dieker

“Als je dingen niet kunt veranderen, is er altijd de keuze hoe er mee om te gaan!”

Ellen van de Put

“Je blik op de wereld hangt af van wat je meedraagt in je hart.”

#Joinus

Ga je mee?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: hallo@inhetzelfdeschuitje.com. Je ontvangt een reply met meer info, o.a. over de betaling. Heb je nog vragen stuur dan ook een berichtje. Liever even bellen? Zet je nummer op de mail en we bellen je zo snel mogelijk terug!