ONZE
THUISHAVEN

Het is onze droom om een plek te realiseren waar jij volledig jou kan én mag zijn. Een veilige haven waar je thuis komt. Niets hoeft, niets moet en (bijna) alles mag. Geen vraag is te gek. Het belangrijkste uitganspunt is gelijkwaardigheid en op dat niveau verbinding maken met elkaar.

#thuiskomen

SAMEN KOERS BEPALEN

Je kan het zo zien: de koers van het schip staat symbool voor het volgen van je hart. Wat is je doel, waar vaar je heen? De kapitein op het schip staat symbool voor jouw mind. Daar bevinden zich jouw gedachten en overtuigingen. Hier bepaal je ook hoe je de dingen doet, hoe je het doel bereikt. Maar jij bent niet de enige op het schip, er is ook nog de bemanning: de mensen in jouw omgeving. Zij kunnen ook invloed uitoefenen of kritiek hebben op de koers. En als laatste het schip, jouw voertuig: je lichaam. Daar dien je goed voor te zorgen, want als het schip niet vaart maakt het niet uit wat de koers is. De bestemming wordt dan nooit bereikt.

Wanneer de touwen op het dek van jouw schuitje in de knoop zijn geraakt is dat niet fijn. Het schip, de kapitein, de bemanning, de koers lopen simpelweg vast. Als je ze niet uit de knoop haalt kan het zijn dat ze nog verder verstrikt raken. Hiermee aan de slag gaan is niet eenvoudig, maar o-zo-bevrijdend zodra het is gelukt!

Wanneer je dit ervaart vragen we je om even pauze te nemen. Kom thuis, meer jouw boot aan om vanuit daar opnieuw koers te bepalen. Dat doen we samen. Met andere kapiteins, die ook op zoek zijn naar richting. Zo kunnen we leren van elkaars ideeën en anderen inspireren. Heb je jouw koers bepaald, dan vaar je de vrijheid tegemoet en sta jij weer aan het roer van jouw schip en is er een goede verhouding met de bemanning.

Dit willen we waarmaken in onze Thuishaven. Een nog te realiseren plek: in de natuur én het liefst nabij het water. Hier is iedereen welkom om aan te meren en stil te staan bij de vraag: waar wil ik naartoe? En de nieuwe koers mag jij helemaal zelf bepalen. Wij en andere kapiteins dragen slechts bij aan het instellen van jouw kompas.

Deze Thuishaven is onze droom. Om kapiteins die ‘in hetzelfde schuitje’ zitten met elkaar te verbinden. Jij kan bijdragen om deze droom te verwezenlijken, doe je mee?

Elke keuze die je maakt bepaalt de koers van je leven.
Elke koers leidt je naar een bestemming.

Help jij ons bij het realiseren van onze Thuishaven?

Vooralsnog is deze fantastische plek slechts een droom. Een stip op de horizon. Maar al het grote begint klein. Met een wens. Een intentie. Om de wereld een beetje mooier te maken. Om verbinding te maken. Met de natuur en met elkaar. Jezelf kunnen, durven en mogen zijn. Een plek waar ‘moeten’ niet bestaat, je hoeft niets en er is heel veel mogelijk.

Hoewel wij echte dromers zijn weten we ook dat deze Thuishaven nooit realiteit wordt als we geen actie ondernemen. Dit lukt ons niet alleen, daarom vragen we jouw hulp. We zijn op zoek naar:

1. een fysieke locatie (het liefst in de natuur én bonuspunten voor aan het water)

2. financiële middelen om activiteiten te ondernemen

3. vrijwilligers! Mensen die hun handen uit de mouwen willen steken en/of mee willen denken

Voel jij je geroepen om bij te dragen aan onze Thuishaven? Neem contact met ons op. We kijken ernaar uit!

#ikdraagbij

Ja, ik wil doneren!

Bedrag