VERHALEN

#storytelling

Iedereen heeft een verhaal

We smullen niet alleen van verhalen, we inspireren er elkaar ook mee. Met #deeljouwverhaal dagen we uit om te delen waar je tegenaan loopt in het leven. Wat zijn de moeilijke dingen? Wat loopt stroef? Wat maakt jouw kwetsbaar? Vele dappere delers gingen je al voor, laat je inspireren door hun prachtige verhalen. In de blog Lief Dagboek vertelt oprichtster Ellen over haar belevenissen en uitdagingen. 

Laat je inspireren door de verhalen van anderen én wie weet word je zelf een dappere deler!

Door social media lijkt het perfecte leven te bestaan, waar iedereen zich maar al te graag mee vergelijkt. Door verhalen te delen over de minder fijne dingen en tegenslagen laten we zien dat het leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. En vooral dat het oké is als het even wat minder gaat!

Ellen schrijft in de blog Lief Dagboek over haar ontdekkingsreis door het leven. Door vallen en opstaan ontdekt ze waar ze blij van wordt en wat er voor haar écht toe doet. In de verhalen lees je haar belevenissen en vertelt ze hoe het is om meer én meer oordelen & verwachtingen van anderen en van zichzelf los te laten.